van verslaving
naar Verbinding

Verslaving

Afkicken Eindhoven

Wil je afkicken in Eindhoven? De Verbinding heeft een prachtige locatie tussen de weilanden, bij Schippers Stop tussen Veldhoven en Eindhoven.

Wij hebben meestal geen wachttijden en acute opname is hier mogelijk.
Afkicken Eindhoven

Afkicken Eindhoven

Bij Verslavingszorg De Verbinding, gelegen tussen Veldhoven en Eindhoven bieden wij een behandeling aan voor het afkicken van doserings- en verslavingsproblemen.

Veel verslaafden zijn erbij gebaat een aantal weken volledig weg te zijn uit hun omgeving. Bij De Verbinding kan je een aantal weken tussen de weilanden met ooievaren en kieviten verblijven, net buiten Eindhoven. Hier kom je echt tot rust, onder begeleiding van deskundige therapeuten en ervaringsdeskundigen. Het is belangrijk dat je even helemaal weg bent uit je oude omgeving om weer verbinding met jezelf en met anderen te vinden.

Wij werken met het 12 stappen Minnesota programma. Het 12 stappen model is door de internationale verslavingszorg omarmd als de meest succesvolle manier van afkicken en zorgt voor een efficiënte en effectieve behandeling. Bij ons zijn er geen wachttijden en kan je binnen 24 uur beginnen met afkicken. Uiteraard bieden wij volledige discretie.

Wij behandelen vrijwel alle verslavingen, zoals alcoholverslaving, drugsverslaving en medicijnverslaving.

Familie

Aan de familie van de cliënt besteden wij veel aandacht. Want het is niet makkelijk om te leven met een verslaafde. Familieleden en partners lijden jarenlang onder de verslaving. Psychische problemen die daardoor ontstaan gaan niet vanzelf over. Voor sommigen is de periode voorafgaand aan opname zelfs traumatisch te noemen. Als je partner, vader, moeder, zus, broer of kind verslaafd is aan drugs, alcohol of medicijnen, maakt dit intense gevoelens los, zoals boosheid, wantrouwen, verdriet of schuldgevoelens. Daarom biedt De Verbinding ook familieleden de helpende hand met familie systemisch werken.

Wil je afkicken in Eindhoven?

Kom naar Eindhoven en wij helpen je van verslaving naar verbinding!

Er is altijd hoop. Het nemen van de eerste van 12 stappen - erkennen dat er een probleem is - getuigt van moed en de wil om je leven te verbeteren. Je bent niet alleen op deze moeilijke reis, er zijn ervaren mensen om je te ondersteunen op de moeilijke weg naar herstel.

Wij hebben meestal geen wachttijden en acute opname is mogelijk. Wij begeleiden jou tijdens een eventuele wachttijd, zodat je er intussen niet alleen voorstaat.

Wacht niet langer

Heb je vragen of wil je meer weten? Wacht niet langer en neem contact met ons op of laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug.
Wacht niet langer
Bij Verslavingszorg De Verbinding vind je een rustgevende omgeving, hartelijke ondersteuning en helpen wij jou om weer verbinding te vinden met jezelf en belangrijke anderen.

Wij zijn geen afkickkliniek, maar je kunt hier prima afkicken tussen de bossen en de weilanden op de rand van Veldhoven en Eindhoven in het groene Brabant, in de regio Tilburg - Den Bosch - Eindhoven.

Adres

Scherpenering 15
5507 PA Veldhoven
Brabant

Contact

rob@deverbinding.info