van verslaving
naar Verbinding

Afkickkliniek Den Bosch

Ben je op zoek naar een afkickkliniek in de buurt van Den Bosch? Het is belangrijk om even helemaal weg te zijn uit je omgeving. Wij hebben een prachtige vestiging tussen de weilanden, op de grens van Eindhoven en Veldhoven.

Wij hebben korte wachttijden en acute opname is hier mogelijk.
Afkickkliniek Den Bosch

Afkickkliniek Den Bosch?

Wij onderscheiden ons van de klassieke afkickkliniek door onze aanpak. Wij zitten net buiten Eindhoven, niet ver van Den Bosch. We kunnen jou ambulant helpen of 28 dagen intern opnemen.

Bij verslavingszorg De Verbinding helpen wij jou om weer verbinding met jezelf te maken, om weer de kracht te vinden om sterker te zijn dan je verslaving.

Wat ons onderscheidt is onze benadering vanuit het hart. Wij zorgen ervoor dat je voelt dat je er écht toe doet, dat je wordt gehoord en begrepen. Onze programma's zijn gebaseerd op structuur, zachtheid en liefde omdat we geloven dat dit de basis is voor blijvende verandering. We helpen je om te groeien in eigenwaarde, veerkracht en zelfliefde, om zo sterker te worden dan je verslaving.

Wij behandelen vrijwel alle verslavingen van alcoholverslaving tot heroïneverslaving en seksverslaving.

 

Wij zijn geen afkickkliniek, maar helpen jou wel om van je verslaving af te komen! Lees hier over onze successen.

Zoek je een afkickkliniek in de buurt van Den Bosch?

Kom naar ons en wij helpen je van verslaving naar verbinding!

Wij werken met de 12 stappen Minnesota methode. Er is altijd hoop. Het nemen van de eerste van 12 stappen - erkennen dat er een probleem is - getuigt van moed en de wil om je leven te verbeteren. Durf die eerste stap te zetten! 

Wij hebben korte wachttijden en acute opname is mogelijk. Wij begeleiden jou tijdens een eventuele wachttijd, zodat je er van begin af aan niet alleen voorstaat.

Wacht niet langer

Heb je vragen of wil je meer weten? Wacht niet langer en neem contact met ons op of laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug.
Wacht niet langer
Bij Verslavingszorg De Verbinding vind je een rustgevende omgeving, hartelijke ondersteuning en helpen wij jou om weer verbinding te vinden met jezelf en belangrijke anderen.

Wij zijn geen afkickkliniek, maar je kunt hier prima afkicken tussen de bossen en de weilanden op de rand van Veldhoven en Eindhoven in het groene Brabant, in de regio Tilburg - Den Bosch - Eindhoven.

Adres

Scherpenering 15
5507 PA Veldhoven
Brabant

Contact

rob@deverbinding.info