van verslaving
naar Verbinding

Afkickkliniek Eindhoven

Zoek je een afkickkliniek in Eindhoven? Wij hebben een hele mooie locatie tussen de velden, net achter Schippers Stop bij Eindhoven.

Wij hebben korte wachttijden en acute opname is hier mogelijk.
Afkicken Eindhoven

Afkickkliniek Eindhoven

Wij onderscheiden ons van de klassieke afkickkliniek, maar werken net als de meeste afkickklinieken met het 12 stappen Minnesota programma. Het 12 stappen model is door de internationale verslavingszorg omarmd als de meest succesvolle manier van afkicken en zorgt voor een efficiënte en effectieve behandeling. Wij hebben korte wachttijden en je kan binnen 24 uur beginnen met afkicken. 

Bij Verslavingszorg De Verbinding, gelegen achter Schippers Stop net buiten Eindhoven bieden wij een behandeling aan voor het afkicken van verslavingen.

Veel verslaafden hebben er voordeel bij om een aantal weken volledig weg te zijn uit hun omgeving. Bij De Verbinding kan je een aantal weken tussen de bossen en weilanden met ooievaren en kieviten verblijven, net buiten Eindhoven. Hier kom je echt tot rust, dankzij de hulp van deskundige therapeuten en ervaringsdeskundigen. Het is belangrijk even helemaal weg te zijn uit je oude omgeving om weer verbinding met jezelf en met anderen te vinden.

Wij behandelen vrijwel alle verslavingen, zoals alcoholverslaving, drugsverslaving, seksverslaving en medicijnverslaving.

Familie

Jouw familie is heel belangrijk. Want het is niet makkelijk om te leven met een verslaafde. Familieleden en partners lijden mee met de verslaafde. Daardoor kunnen psychische problemen ontstaan die niet vanzelf overgaan. Voor sommigen is de periode vóór de opname zelfs traumatisch. Als je partner, vader, moeder, zus, broer of kind verslaafd is aan alcohol, drugs of medicijnen, maakt dit heel wat los, zoals wantrouwen, boosheid, verdriet of schuldgevoelens. Daarom biedt De Verbinding ook familieleden de helpende hand met familie systemisch werken.

Zoek je een afkickkliniek in Eindhoven?

Kom naar ons en wij helpen je van verslaving naar verbinding!

Er is altijd hoop. Het nemen van de eerste van 12 stappen - erkennen dat er een probleem is - getuigt van moed en de wil om je leven te verbeteren. Durf die stap te zetten! Je bent niet alleen op deze moeizame reis, er zijn ervaren mensen om je te helpen op de moeilijke weg naar herstel.

Wij hebben korte wachttijden en acute opname is mogelijk. Wij begeleiden jou tijdens een eventuele wachttijd, zodat je er van begin af aan niet alleen voorstaat.

Wacht niet langer

Heb je vragen of wil je meer weten? Wacht niet langer en neem contact met ons op of laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug.
Wacht niet langer
Bij Verslavingszorg De Verbinding vind je een rustgevende omgeving, hartelijke ondersteuning en helpen wij jou om weer verbinding te vinden met jezelf en belangrijke anderen.

Wij zijn geen afkickkliniek, maar je kunt hier prima afkicken tussen de bossen en de weilanden op de rand van Veldhoven en Eindhoven in het groene Brabant, in de regio Tilburg - Den Bosch - Eindhoven.

Adres

Scherpenering 15
5507 PA Veldhoven
Brabant

Contact

rob@deverbinding.info