van verslaving
naar Verbinding

Lisa Lynn Poelstra: Van een jeugd met trauma naar trauma therapeut

Lisa Lynn Poelstra

Podcast Lisa Lynn Poelstra

Toen Lisa Lynn Poelstra tien jaar oud was, pleegde haar oma zelfmoord. Dit plantte een zaadje van verdriet en verwarring in haar jonge geest. Jaren later, na de zelfmoordpoging van haar moeder, volgde Lisa dezelfde donkere weg en deed meerdere pogingen tot zelfdoding. Bovendien worstelde ze met een drugsverleden en groeide ze op met een psychotische moeder, wat haar jeugd extra zwaar maakte.

Toch wist Lisa uiteindelijk een nieuwe koers te varen en staat ze nu sterk en positief in het leven. Het hebben van werk speelde een cruciale rol in haar herstel. Haar baan biedt haar vrijheid en onafhankelijkheid, wat essentieel is geweest voor haar transformatie. Lisa heeft geleerd om haar verleden te overwinnen en heeft een toekomst opgebouwd waarin ze haar eigen kracht en veerkracht omarmt.

Nu wijdt Lisa haar leven aan het helpen van anderen die in moeilijke situaties verkeren. Ze gebruikt haar eigen ervaringen en inzichten om steun en begeleiding te bieden aan mensen die worstelen met vergelijkbare problemen. Door haar werk brengt ze hoop en verlichting in het leven van velen, en laat ze zien dat herstel en groei mogelijk zijn, ongeacht hoe donker de weg soms lijkt.

Lisa komt met haar ervaring het team van De Verbinding versterken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

  1. Lisa,
    Dank je wel dat we dit verhaal op onze site mochten zetten, wat een verhaal. je mag heel trots op jezelf zijn.

Bij Verslavingszorg De Verbinding vind je een rustgevende omgeving, hartelijke ondersteuning en helpen wij jou om weer verbinding te vinden met jezelf en belangrijke anderen.

Wij zijn geen afkickkliniek, maar je kunt hier prima afkicken tussen de bossen en de weilanden op de rand van Veldhoven en Eindhoven in het groene Brabant, in de regio Tilburg - Den Bosch - Eindhoven.

Adres

Scherpenering 15
5507 PA Veldhoven
Brabant

Contact

rob@deverbinding.info