van verslaving
naar Verbinding

Lisa Lynn

Ik ben Lisa Lynn Poelstra, GGZ-agoog, lichaamsgericht (trauma) therapeut en ervaringsdeskundige op het gebied van verslaving en complexe PTSS.

Toen ik aan mijn eigen herstel begon kwam ik er al gauw achter dat alleen praten niet de oplossing is. Ik combineer evidence based coaching met lichaamsgerichte therapie.

Mijn motto: Het tegenovergestelde van verslaving is verbinding. En dan heb ik het vooral over de verbinding met jezelf. Dus toen ik het bijzondere aanbod kreeg om bij De Verbinding als persoonlijk begeleider aan de slag te gaan, wist ik het wel!

In het verleden werkte ik als trainer MHFA, teamleider ervaringsdeskundigheid bij jongeren en trajectbegeleider in de SGGZ.

Specialisaties:

 • Maatschappelijk werk
 • Cognitieve gedragstherapie
 • Lichaamsgerichte (trauma) therapie
 • Yucel opstellingen
 • Ervaringsdeskundigheid

Nu mag ik werken als persoonlijk begeleider op deze prachtige locatie.

Ik hoop hier mensen te mogen informeren, motiveren en inspireren en samen te werken aan die volgende stap in jouw herstel.

Mijn podcast

Lisa Lynn Poelstra
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Bij Verslavingszorg De Verbinding vind je een rustgevende omgeving, hartelijke ondersteuning en helpen wij jou om weer verbinding te vinden met jezelf en belangrijke anderen.

  Wij zijn geen afkickkliniek, maar je kunt hier prima afkicken tussen de bossen en de weilanden op de rand van Veldhoven en Eindhoven in het groene Brabant, in de regio Tilburg - Den Bosch - Eindhoven.

  Adres

  Scherpenering 15
  5507 PA Veldhoven
  Brabant

  Contact

  rob@deverbinding.info