van verslaving
naar Verbinding

Reviews via Google bedrijfsprofiel

Review

Deze reviews kwamen binnen via ons bedrijfsprofiel.

Review van Erik Leenders 

***** feb. 2024

Deze review schrijf ik nu in deze week dat ik inmiddels 18 maanden clean ben…deze mijlpaal kan ik vieren omdat ik in Augustus 2022 terecht kon bij Rob en daar liefdevol en vol begrip mijn herstel kon aanpakken. Ik kon nergens anders terecht en eigenlijk was dat maar goed ook, omdat de werkwijze die Rob (en zijn team) toepassen veel beter bij mij pasten. Mijn maand daar gaf me de perfecte ‘kick start’ voor mijn pad van herstel, waar ik inmiddels dus al ruim 18 maanden in zit en ik kom ook nog geregeld terug in Oerle.

De combinatie van verbinding, de 12 stappen, meetings, de diverse holistische ervaringen, mediatie, rust en ruimte en bovenal liefde is perfect om het verleden en het gebruik los te laten en een gedegen nieuwe start te maken.

Ik ben Rob en zijn team voor altijd dankbaar!

Review van Celine van Geloven

***** feb. 2024

Een fantastische plek met fijne ruimtes, mooie kleuren en plaatsen om tot rust te komen. Gezelligheid met de dieren, zoals paarden, een hond, een poes, kippen en vogeltjes. De mogelijkheid om je eigen zaadje te planten in de moestuin. Altijd ruimte voor een praatje of een wandeling in de natuur. Er is veel in beweging en potentie voor iedereen om te groeien. Een inspirerend team met allen onze eigen kleur en kwaliteiten. Vooral heel enthausiaste mensen, ik zie ze echt openbloeien door het samen zijn. Er is veel te beleven en ervaren, allemaal te zien in de agenda. Helemaal in verbinding met jezelf en de wereld!

Review van Ruben Rombouts

***** feb. 2024

Prachtige plek met hele mooie en fijne mensen ! Heb hier een aantal hele bijzondere weekenden doorgebracht en heel veel verbinding mogen ervaren. Zeker een aanrader !

Lees alle 11 reviews met een gemiddelde beoordeling van 4,9 ***** op Ons Google bedrijfsprofiel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

  Bij Verslavingszorg De Verbinding vind je een rustgevende omgeving, hartelijke ondersteuning en helpen wij jou om weer verbinding te vinden met jezelf en belangrijke anderen.

  Wij zijn geen afkickkliniek, maar je kunt hier prima afkicken tussen de bossen en de weilanden op de rand van Veldhoven en Eindhoven in het groene Brabant, in de regio Tilburg - Den Bosch - Eindhoven.

  Adres

  Scherpenering 15
  5507 PA Veldhoven
  Brabant

  Contact

  rob@deverbinding.info