van verslaving
naar Verbinding

Stan

Ik ben Stan Dierckx, ik ben 25 jaar oud, geboren in Veldhoven en opgegroeid in Bladel.
Momenteel woon ik in België samen met mijn vriendin en onze zoon. 

Jaren heb ik geleefd in onzekerheid en hield ik mijzelf bezig met drugs en criminaliteit. Ik was mijn innerlijke kind verloren, stopte mezelf volledig weg en mijn dierbaren raakte ik één voor één kwijt. Ik kon geen enkele baan vasthouden, werd keer op keer ontslagen. Ik had maar één prioriteit en dat was drugs. Mijn wereld was veranderd, een leven zonder drugs kon ik mezelf niet eens meer voorstellen. 

Uiteindelijk was ik zover gezakt dat ik niets anders meer kon dan hulp zoeken voor mijn verslaving.

Ik heb mijn weg naar herstel vol moed en vertrouwen bewandeld. Ik ben gevallen, maar ook weer opgestaan. Ik heb mogen ondervinden waar mijn passie ligt en waar ik kracht uit haal. Dit heb ik gevonden in krachttraining. Dit is begonnen met naar de sportschool gaan, gewoon om maar bezig te zijn. Ik ben dit langzaam gaan opbouwen, totdat de sportschool eigenlijk mijn 2e huis was geworden. Buiten dat ik lichamelijk aan mezelf aan het werken was, merkte ik ook dat het mentaal goed voor mij was, krachttraining was een mooie uitlaatklep voor mij geworden, door fysiek bezig te zijn met mezelf groeide namelijk ook mijn zelfvertrouwen.

Deze passie en kracht wil ik graag delen met de mensen om mij heen!

Meer persoonlijke ervaringen

Stan Dierckx
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bij Verslavingszorg De Verbinding vind je een rustgevende omgeving, hartelijke ondersteuning en helpen wij jou om weer verbinding te vinden met jezelf en belangrijke anderen.

Wij zijn geen afkickkliniek, maar je kunt hier prima afkicken tussen de bossen en de weilanden op de rand van Veldhoven en Eindhoven in het groene Brabant, in de regio Tilburg - Den Bosch - Eindhoven.

Adres

Scherpenering 15
5507 PA Veldhoven
Brabant

Contact

rob@deverbinding.info