van verslaving
naar Verbinding

Verslaving

Verslavingszorg Den Bosch

Zoek je verslavingszorg in de buurt van Den Bosch? De Verbinding heeft een mooie locatie tussen de weilanden buiten Veldhoven, niet ver van Den Bosch.

Wij hebben korte wachttijden en acute opname bij verslaving is hier mogelijk.
Verslavingszorg Den Bosch

Verslavingszorg Den Bosch

Bij De Verbinding in Veldhoven begeleiden wij jou van verslaving naar verbinding met jezelf en met anderen in je omgeving.

Veel verslaafden zijn erbij gebaat een aantal weken weg te zijn uit hun omgeving. Bij De Verbinding kan je een aantal weken tussen de weilanden verblijven in het buitengebied van Veldhoven, niet ver van Den Bosch. Hier kom je echt tot rust, onder begeleiding van deskundige therapeuten en ervaringsdeskundigen. Wij denken dat het belangrijk is dat je even helemaal weg bent uit je omgeving om weer de weg naar jezelf te vinden.

Wij werken met het 12 stappen programma. Daarnaast werken wij met de volgende methodes:

  • Familie systemisch werken,
  • Innerlijk kind werk,
  • Wandelcoaching,
  • Mindfulness,
  • Paardencoaching,
  • Sport en spel,
  • Verbonden ademhaling en de mogelijkheid van een ijsbad.

 

Zoek je verslavingszorg bij Den Bosch?

Kom naar Veldhoven en wij helpen je van verslaving naar verbinding!

Er is altijd hoop. Het nemen van de eerste stap - erkennen dat er een probleem is - getuigt van moed en de wil om je leven te verbeteren. Je bent niet alleen op deze moeilijke reis, er zijn ervaren mensen om je te ondersteunen op de weg naar herstel.

Wij hebben korte wachttijden en acute opname is mogelijk. Wij begeleiden jou tijdens een eventuele wachttijd, zodat je er intussen niet alleen voorstaat. 

Wacht niet langer

Heb je vragen of wil je meer weten? Wacht niet langer en neem contact met ons op of laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug.
Wacht niet langer
Bij Verslavingszorg De Verbinding vind je een rustgevende omgeving, hartelijke ondersteuning en helpen wij jou om weer verbinding te vinden met jezelf en belangrijke anderen.

Wij zijn geen afkickkliniek, maar je kunt hier prima afkicken tussen de bossen en de weilanden op de rand van Veldhoven en Eindhoven in het groene Brabant, in de regio Tilburg - Den Bosch - Eindhoven.

Adres

Scherpenering 15
5507 PA Veldhoven
Brabant

Contact

rob@deverbinding.info