van verslaving
naar Verbinding

Over ons

Missie en Visie

Samen met jou bouwen we aan jouw herstel en welzijn op weg naar een vrij leven in verbondenheid .
Missie en visie

Onze Missie

Bij Bewustzijn-centrum de Verbinding bieden we een veilige, helende en ondersteunende omgeving waar mensen kunnen groeien en leren om hun volle potentieel te benutten. We bieden verschillende programma's en workshops die gericht zijn op het versterken van de fysieke-, mentale- en spirituele gezondheid.

Onze holistische benadering combineert wetenschap, spiritualiteit, ervaringskennis en praktische tools om mensen te stimuleren duurzaam te veranderen.

Onze visie

Van Verslaving naar Verbinding

Onze visie is gebaseerd op het idee dat herstel niet alleen draait om het overwinnen van verslaving, maar ook om het creëren van een diepe verbinding met onszelf, met anderen en met de wereld om ons heen. We geloven dat een helder bewustzijn de sleutel is tot innerlijke vrede en dat het herstellen van de band met ons ware zelf en met anderen ons in staat stelt een leven van betekenis en voldoening te leiden.

Bij bewustzijn-centrum De Verbinding praten we niet over cliënten maar over lotgenoten, daar zit ook onze kracht. We nodigen je uit om je bij ons thuis te voelen zodat je op een veilige manier aan jouw herstel kunt werken.

Wacht niet langer

Heb je vragen of wil je meer weten? Wacht niet langer en neem contact met ons op of laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug.
Wacht niet langer
Bij Verslavingszorg De Verbinding vind je een rustgevende omgeving, hartelijke ondersteuning en helpen wij jou om weer verbinding te vinden met jezelf en belangrijke anderen.

Wij zijn geen afkickkliniek, maar je kunt hier prima afkicken tussen de bossen en de weilanden op de rand van Veldhoven en Eindhoven in het groene Brabant, in de regio Tilburg - Den Bosch - Eindhoven.

Adres

Scherpenering 15
5507 PA Veldhoven
Brabant

Contact

rob@deverbinding.info