van verslaving
naar Verbinding
sport en spel

Wat doen wij

Sport en Spel

Bij Bewustzijncentrum de Verbinding begrijpen we dat herstel en groei niet alleen plaatsvinden in de geest, maar ook in het lichaam. Daarom integreren we sport en spel als een belangrijk onderdeel van onze holistische benadering van welzijn. We geloven dat fysieke activiteit niet alleen bijdraagt aan lichamelijke gezondheid, maar ook aan mentale helderheid, emotionele balans en het versterken van de verbinding met onszelf.

De Kracht van Fysieke Activiteit :

Fysieke activiteit heeft een krachtige invloed op ons welzijn. Het kan helpen stress te verminderen, endorfines vrij te maken die ons humeur verbeteren en ons een gevoel van voldoening geven. Door samen te komen voor sport en spel creëren we een gemeenschap waarin deelnemers elkaar kunnen aanmoedigen en inspireren om gezonde gewoonten te omarmen. 

Wat Sport & Spel Biedt:  

  • Lichamelijke Vitaliteit: Regelmatige lichaamsbeweging helpt de fysieke gezondheid te verbeteren, wat op zijn beurt kan bijdragen aan meer energie en veerkracht. 

  • Stressvermindering: Fysieke activiteit is een natuurlijke manier om stress te verminderen en het zenuwstelsel in balans te brengen. 

  • Emotionele Uitlaatklep: Sport en spel kunnen dienen als een gezonde uitlaatklep voor emotionele spanningen en een manier om emoties te uiten. 

  • Gemeenschapsopbouw: Het samen deelnemen aan activiteiten creëert een gevoel van samenhorigheid en verbinding met anderen in het herstelproces. 

  • Mentale helderheid: Fysieke activiteit kan helpen de geest te kalmeren en mentale helderheid te bevorderen, wat gunstig is voor zelfreflectie en bewustwording. 

  • Plezier en Ontspanning: Door sport en spel toe te voegen aan ons programma, moedigen we deelnemers aan om plezier te hebben en te ontspannen als onderdeel van hun herstelreis. 

Of het nu gaat om yoga, wandelingen in de natuur, groepssporten of ontspannende spelletjes, ons sport- en spelprogramma is ontworpen om deelnemers te ondersteunen bij het creëren van een evenwichtige levensstijl en het ontdekken van nieuwe manieren om zich goed te voelen. 

Wacht niet langer

Heb je vragen of wil je meer weten? Wacht niet langer en neem contact met ons op of laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug.
Wacht niet langer
Bij Verslavingszorg De Verbinding vind je een rustgevende omgeving, hartelijke ondersteuning en helpen wij jou om weer verbinding te vinden met jezelf en belangrijke anderen.

Wij zijn geen afkickkliniek, maar je kunt hier prima afkicken tussen de bossen en de weilanden op de rand van Veldhoven en Eindhoven in het groene Brabant, in de regio Tilburg - Den Bosch - Eindhoven.

Adres

Scherpenering 15
5507 PA Veldhoven
Brabant

Contact

rob@deverbinding.info