van verslaving
naar Verbinding
Paardencoaching

Wat doen wij

Paardencoaching

Mijn naam is Danique de Zeeuw. Paarden(f)luisteraar, verbinder, inspirator, dromenjager, instructrice, moeder, eigen-wijs en net als ieder ander, UNIEK.

Mijn ontdekkingsreis begon 12 jaar geleden met het zoeken naar een andere, niet traditionele manier van met paarden omgaan. Door de jaren heen heb ik súper veel inzichten en brede kennis op gedaan over het wezen paard. Ik werd mij ervan bewust dat paarden een enórme kern aan wijsheid en weten bezitten. De taal die zij spreken en de regels die gelden binnen een kudde zijn toepasbaar op vele - zo niet alle vlakken van het leven. Hun taal en regels zijn universeel.

Inmiddels heb ik een geheel eigen werkwijze ontwikkeld waarbinnen ik vooral werk vanuit de lichaamstaal. Om dit op een correcte manier te beheersen is de verbondenheid met onszelf, ons bewustzijn en controle over lichaam en geest, het (her)vinden van jouw kern, en het behoud van authenticiteit van groot belang! Laat daar nu net de uitdaging voor velen van ons liggen: door de uitdagingen die horen bij het leven, de drukte in ons hoofd, trauma enzovoorts, raken we uit contact met onze kern(kwaliteiten). We leveren in op levensenergie, verwondering en vreugde. En in sommige gevallen raken we onszelf volledig kwijt.

Tijdens één op één trainingssessies met het paard help ik jou de mooiste versie van jezelf te (her)vinden. Deze ontstaat het snelst vanuit zelfvertrouwen. Daarom zijn veiligheid en gelijkwaardigheid belangrijke thema’s op mijn Paardenparadijs. Zodra je je veilig voelt, help ik je om sterker te worden en je meer bewust te zijn van alles wat je in je hebt. Hoe meer je met je eigen kern in aanraking komt en erin gaat geloven, hoe meer die kern aan de buitenkant zichtbaar wordt en je ernaar gaat leven. (Opnieuw) durven voelen is het geheim.

De paarden en ik nemen jou zoals je bent en helpen jou te zijn wie je werkelijk bent 

Wacht niet langer

Heb je vragen of wil je meer weten? Wacht niet langer en neem contact met ons op of laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug.
Wacht niet langer
Bij Verslavingszorg De Verbinding vind je een rustgevende omgeving, hartelijke ondersteuning en helpen wij jou om weer verbinding te vinden met jezelf en belangrijke anderen.

Wij zijn geen afkickkliniek, maar je kunt hier prima afkicken tussen de bossen en de weilanden op de rand van Veldhoven en Eindhoven in het groene Brabant, in de regio Tilburg - Den Bosch - Eindhoven.

Adres

Scherpenering 15
5507 PA Veldhoven
Brabant

Contact

rob@deverbinding.info