van verslaving
naar Verbinding

Korte wachttijden verslavingszorg

Verslavingszorg Veldhoven

Wij hebben korte wachttijden voor onze verslavingszorg in Veldhoven. En wij begeleiden jou tijdens de wachttijd, zodat je er intussen niet alleen voor staat.

Wachttijd op dit moment: geen wachttijd!
Acute opname bij verslaving is mogelijk

Stand van 13 juni 2024

Wil jij gratis en vrijblijvend kennis maken?

Kom dan woensdagavond naar de NA meeting! Wij houden iedere woensdagavond een vrij toegankelijke NA (Narcotics Anonymous) meeting.

Verslaafden uit België zijn welkom! Iedereen die redelijk Nederlands of Engels (read in english here) spreekt is welkom.

Wij zijn geen verslavingskliniek maar wij helpen jou wel om van verslaving naar verbinding te gaan.

Wij onderscheiden ons van de traditionele verslavingszorg, maar er zijn ook overeenkomsten waaronder het schrijven van je levensverhaal en het familie systemisch werken waarbij je familie en/of naasten betrokken worden. Door je plek in een bepaald systeem van relaties te onderzoeken kun je zien waar obstakels zitten.

Onze persoonlijke en holistische aanpak is altijd maatwerk, afgestemd op wat jíj nodig hebt, wat voor jou het beste werkt en wat je aankunt.

Korte wachttijden

Verslavingszorg korte wachttijden

  • Korte wachttijden.
  • Begeleiding bij overbrugging van de wachttijd.
  • Kleinschalige opzet met persoonlijke, liefdevolle aandacht.
  • Je verblijft hier in alle rust op een prachtige locatie tussen de weilanden. Hier lopen de paarden en de kippen rond in de vrije natuur. Het is goed om een tijdje weg te zijn uit je oude omgeving.
  • Wij hebben elke woensdag een NA 12 stappen meeting waar iedereen welkom is.
  • Mogelijkheid van wandelcoaching, mindfulness, paardencoaching.
  • Mogelijkheid van de ijsbad ervaring, gecombineerd met verbonden ademhaling sessies.
  • Na jouw verblijf bij ons blijf je welkom om deel te nemen aan activiteiten en workshops in een veilige en vertrouwde omgeving of voor vrijwilligerswerk of dagbesteding.
  • Als je eraan toe bent kun je je ervaringen bij ons doorgeven aan anderen (stap 12 van de 12 stappen methode).

Hierin onderscheiden wij ons van de klassieke verslavingszorg.

Bij Verslavingszorg De Verbinding vind je een rustgevende omgeving, hartelijke ondersteuning en helpen wij jou om weer verbinding te vinden met jezelf en belangrijke anderen.

Wij zijn geen afkickkliniek, maar je kunt hier prima afkicken tussen de bossen en de weilanden op de rand van Veldhoven en Eindhoven in het groene Brabant, in de regio Tilburg - Den Bosch - Eindhoven.

Adres

Scherpenering 15
5507 PA Veldhoven
Brabant

Contact

rob@deverbinding.info