van verslaving
naar Verbinding
Wandelcoaching en Mindfulness

Wat doen wij

Wandelcoaching en mindfulness

Bij Bewustzijn-centrum De Verbinding geloven we in het belang van holistische benaderingen. Daarom bieden wij wandelcoaching aan als een aanvullende manier om jouw reis van verslaving naar verbinding te ondersteunen.

Waarom wandelcoaching?

Wandelcoaching combineert de voordelen van een fysieke activiteit en verbinding met de natuur met de kracht van persoonlijke begeleiding. Onze wandelcoaches begrijpen de uitdagingen van herstel en zijn er om je te ondersteunen terwijl je letterlijk en figuurlijk stappen zet naar een gezonder en zinvol leven.

Wat kun je verwachten?

Tijdens een wandelcoaching-sessie krijg je de kans om in een rustige en natuurlijke omgeving te reflecteren, te praten en te groeien. Onze coaches bieden een luisterend oor, begeleiding en inzicht terwijl je samen over prachtige paden wandelt. Of je nu aan het begin van je herstel staat of al langer in herstel bent, als je op zoek bent naar nieuwe manieren om verbinding te maken is wandelcoaching een verfrissende en effectieve aanvulling op je traject.

Voordelen van wandelcoaching:

  • Verbeterde fysieke gezondheid door beweging en buitenlucht.

  • Versterking van mentale veerkracht en welzijn.

  • Een unieke manier om te reflecteren en te groeien.

  • Persoonlijke begeleiding in een ontspannen, helende omgeving.

  • Een gevoel van verbinding met zowel jezelf als de natuur. 

Ben je geïnteresseerd in onze wandelcoaching? Neem dan contact op voor informatie of om meteen een sessie te boeken. Samen bespreken we je doelen en stellen we een plan op om je te ondersteunen op je reis van verslaving naar verbinding.

Mindfulness

Mindfulness is bewust aandacht geven aan het hier en nu, zonder oordeel. Het bewust sturen van je aandacht is het tegenovergestelde van een dof leven op de automatische piloot. Mindfulness betekent dat je je bewust bent van je gedachten, gevoelens, lichamelijke sensaties en de fysieke omgeving op een accepterende manier, zonder oordeel.

Je leert om (negatieve) gedachten en gevoelens te beschouwen als voorbijgaande gebeurtenissen in plaats van feiten. Zij zijn als de wolken die voorbij drijven. Je kunt er afstand van nemen.

Je leert om automatische of blokkerende reacties te herkennen en ze niet meer toe te laten.

Wandelen in een mooi bos is een goede manier om met mindfulness te beginnen. Een beschouwelijke, meditatieve wandeling zou een opstapje kunnen zijn naar meditatie en innerlijke vrijheid.

Wacht niet langer

Heb je vragen of wil je meer weten? Wacht niet langer en neem contact met ons op of laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug.
Wacht niet langer
Bij Verslavingszorg De Verbinding vind je een rustgevende omgeving, hartelijke ondersteuning en helpen wij jou om weer verbinding te vinden met jezelf en belangrijke anderen.

Wij zijn geen afkickkliniek, maar je kunt hier prima afkicken tussen de bossen en de weilanden op de rand van Veldhoven en Eindhoven in het groene Brabant, in de regio Tilburg - Den Bosch - Eindhoven.

Adres

Scherpenering 15
5507 PA Veldhoven
Brabant

Contact

rob@deverbinding.info