van verslaving
naar Verbinding
Innerlijke kind training

Wat doen wij

Innerlijk kind werk

Innerlijke kinderen: Een bron van vreugde en speelsheid, maar soms ook een bron van pijn en verdriet.

Het innerlijke kind

Innerlijke kinderen: we hebben er nogal wat. Vaak kennen we het gekwetste kind of het vrije kind in onszelf wel goed maar ervaren we nog steeds dat het kind in onszelf niet helemaal vrij is, niet helemaal open, een stukje wantrouwen of eenzaamheid in zich draagt.

Deze Inner Child Release geeft aandacht aan de innerlijke kinderen die vaak vergeten zijn. Innerlijke kinderen die in jou een eigen wereld dragen zonder dat er een verbinding mee gemaakt is of waarbij het innerlijke kind zelf is vergeten dat het een eigen bestaansrecht in zich draagt.

In Inner Child Release werken we aan onze innerlijke kinderen, de vergeten, eenzame, verloren gewaande maar ook wijze, creatieve, openhartige en eerlijke delen.

Tot slot werken we ook met het innerlijke kind dat verbonden is met de bron, het kind dat in zichzelf alles heeft om in deze bijzondere tijd zichzelf te laten zien vanuit de essentie, vanuit de bron van het licht en de openheid om te laten zien waar het voor bedoeld is.

Kortom: een boeiende training waar we trouwheid, integriteit en vooral veel veiligheid bieden om te gaan diepzeeduiken in de wereld van de innerlijke kinderen: bevrijden en omarmen, levendigheid omarmen in het ontmoeten van de diepte van wat er allemaal in jou te vinden is vanuit je eigen kindertijd. 

In deze training werken we met de dynamiek van het groepsproces in het bieden van veiligheid en liefdevolheid.

Hiermee is er ruimte om die kinderen te kunnen omarmen die angstig kunnen zijn, onrustig, geheimen in zich dragen als last, stress ervaren, leven vanuit verstoppen, vanuit denken en niet voelen en vooral van er niet mogen zijn. 

Er zijn 3 tot 5 bijeenkomsten met opdrachten om uit te voeren.

1 op 1 sessies zijn ook mogelijk als een groepsproces te kwetsbaar is.

Wacht niet langer

Heb je vragen of wil je meer weten? Wacht niet langer en neem contact met ons op of laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug.
Wacht niet langer
Bij Verslavingszorg De Verbinding vind je een rustgevende omgeving, hartelijke ondersteuning en helpen wij jou om weer verbinding te vinden met jezelf en belangrijke anderen.

Wij zijn geen afkickkliniek, maar je kunt hier prima afkicken tussen de bossen en de weilanden op de rand van Veldhoven en Eindhoven in het groene Brabant, in de regio Tilburg - Den Bosch - Eindhoven.

Adres

Scherpenering 15
5507 PA Veldhoven
Brabant

Contact

rob@deverbinding.info