van verslaving
naar Verbinding
Verbonden Ademhaling en IJsbad Ervaring

Wat doen wij

Verbonden Ademhaling en IJsbad Ervaring

Ontketen Je Innerlijke Kracht

Welkom bij ons bijzondere programma waarin we je uitnodigen om diep binnenin te kijken en de grenzen van je eigen mogelijkheden te verkennen.Ons Verbonden Ademhalingsprogramma gevolgd door een IJsbad Ervaring is ontworpen om je te ondersteunen in je herstelproces, je veerkracht te vergroten en je te laten ontdekken wat er mogelijk is wanneer je uit je comfortzone stapt.

Verbonden Ademhaling

Door middel van bewuste ademhaling ga je op een innerlijke reis die je de kracht van je adem laat ervaren. Het programma is zorgvuldig opgebouwd om je te begeleiden bij het loslaten van spanningen, het bevrijden van vastzittende emoties en het creëren van diepe ontspanning. Verbonden ademen is een krachtige techniek die je in staat stelt om in het moment te zijn, stress te verminderen en je geest te kalmeren. Het woord verbonden staat voor het in elkaar laten overvloeien van je ademhaling. Hierbij laat je de pauzes weg tussen de in- en uitademing.

IJsbad Ervaring

Na de verbonden ademhaling duik je in het verfrissende ijsbad. Dit koudwaterbad is meer dan een fysieke uitdaging; het is een kans om jezelf te overwinnen en je innerlijke kracht te omarmen. Het ijsbad kan je helpen je immuunsysteem te versterken, ontstekingen te verminderen en je lichaam en geest te revitaliseren. Bovendien is het een metafoor voor het omarmen van discomfort en het overwinnen van obstakels op je pad naar herstel en groei.

Wat Kun Je Verwachten

Ons Verbonden Ademhalingsprogramma gevolgd door een IJsbad Ervaring biedt een holistische benadering van herstel, waarbij lichaam, geest en ziel samenkomen. Je krijgt de gelegenheid om diep in jezelf te kijken, vastgeroeste patronen los te laten en de kracht van het nu te omarmen. Door deze ervaring kun je niet alleen fysieke voordelen ervaren, maar ook een gevoel van empowerment en een hernieuwde connectie met jezelf.  

Dit programma is geschikt voor iedereen die openstaat voor innerlijke groei, zelfontdekking en persoonlijke transformatie. Of je nu al ervaring hebt met ademwerk en koudetherapie of nieuw bent in deze wereld, ons programma is ontworpen om aan te sluiten bij verschillende niveaus en ervaring. 

Begeleiding en Veiligheid

Onze ervaren begeleiders zullen je gedurende het hele programma ondersteunen en begeleiden. Jouw veiligheid en welzijn staan voorop. We zorgen voor een respectvolle en ondersteunende omgeving waarin je je veilig en comfortabel voelt zodat je jezelf kunt uitdagen. 

Ontdek de kracht die in jou schuilt en samen creëren we een ruimte van transformatie, groei en verbondenheid. 

Wacht niet langer

Heb je vragen of wil je meer weten? Wacht niet langer en neem contact met ons op of laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug.
Wacht niet langer
Bij Verslavingszorg De Verbinding vind je een rustgevende omgeving, hartelijke ondersteuning en helpen wij jou om weer verbinding te vinden met jezelf en belangrijke anderen.

Wij zijn geen afkickkliniek, maar je kunt hier prima afkicken tussen de bossen en de weilanden op de rand van Veldhoven en Eindhoven in het groene Brabant, in de regio Tilburg - Den Bosch - Eindhoven.

Adres

Scherpenering 15
5507 PA Veldhoven
Brabant

Contact

rob@deverbinding.info