van verslaving
naar Verbinding

Over ons

Welkom bij Verslavingszorg De verbinding, een plek waar rust en hoop samenkomen op de reis van verslaving naar verbinding. We begrijpen dat verslaving een uitdagende en soms eenzame weg kan zijn, maar wij geloven in de kracht van verandering en groei. Op deze pagina laten wij zien waarom je voor ons centrum zou kunnen kiezen én wat wij doen om jou te ondersteunen op je pad naar herstel.
Over Bewustzijn-centrum De Verbinding

Een veilige haven

In een onrustige en verwarrende wereld biedt Verslavingszorg De Verbinding een veilige haven voor hen die streven naar verandering. Wij begrijpen dat verslaving niet alleen de fysieke gezondheid aantast maar ook de geest en het hart kan verstoren. We geloven dat de reis van herstel niet alleen gaat om het overwinnen van verslaving, maar ook over het herontdekken van wie je werkelijk bent en het aangaan van verbindingen. 

Bij ons draait alles om het herstellen van die verbindingen, met jezelf, met anderen en met de wereld om je heen. Wij weten dat verslaving vaak voortkomt uit een gebrek aan verbinding waardoor je jezelf uiteindelijk gaat isoleren. Daarom richten we ons op het doorbreken van die eenzaamheid naar een leven dat gedreven wordt door liefde en een gevoel van samenhorigheid.

Wij geloven dat de weg naar herstel meer is dan alleen het overwinnen van verslaving; het gaat over het vinden van zingeving, vreugde en nieuwe doelen in je leven

Wat ons onderscheidt

Wat ons onderscheidt is onze benadering vanuit het hart. Wij zorgen ervoor dat je voelt dat je er écht toe doet, dat je wordt gehoord en begrepen. Onze programma's zijn gebaseerd op structuur, zachtheid en liefde omdat we geloven dat dit de bouwstenen zijn van blijvende verandering. We helpen je niet alleen om van je verslaving te herstellen, maar ook om te groeien in eigenwaarde, veerkracht en zelfliefde.

Wij geloven dat iedereen de kracht kan vinden om te herstellen in de juiste omgeving en met de juiste mensen. Samen gaan we van verslaving naar verbinding en zullen we je ondersteunen op jouw eigen unieke pad.

Wij bieden verslavingszorg op een mooie locatie in Brabant, net buiten Veldhoven.

Ons team bestaat uit gedreven professionals en non-professionals die allemaal met passie en overtuiging onze visie omarmen en werken aan onze missie: van verslaving naar verbinding.

Wacht niet langer

Heb je vragen of wil je meer weten? Wacht niet langer en neem contact met ons op of laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug.
Wacht niet langer
Bij Verslavingszorg De Verbinding vind je een rustgevende omgeving, hartelijke ondersteuning en helpen wij jou om weer verbinding te vinden met jezelf en belangrijke anderen.

Wij zijn geen afkickkliniek, maar je kunt hier prima afkicken tussen de bossen en de weilanden op de rand van Veldhoven en Eindhoven in het groene Brabant, in de regio Tilburg - Den Bosch - Eindhoven.

Adres

Scherpenering 15
5507 PA Veldhoven
Brabant

Contact

rob@deverbinding.info