van verslaving
naar Verbinding

Sanne

Ik ben Sanne Allach, een toegewijde professional met meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van kinderen, jonge volwassenen, volwassenen en families op hun reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei. Mijn passie en expertise liggen in het helpen van mensen van alle leeftijden die uitdagingen ervaren op het gebied van zelfvertrouwen, emotieregulatie, concentratie, leerproblemen, en meer.

Holistische Benadering

Mijn benadering is holistisch, wat betekent dat ik elk aspect van het leven van mijn cliënten in beschouwing neem. Ik kijk naar het samenspel tussen lichaam en brein, familiedynamiek, reactiepatronen, overlevingsmechanismen en zelfs schaduwwerk. Dit alles om mijn cliënten te begeleiden naar hun authentieke zelf, naar de kern van wie ze werkelijk zijn.

Je veilig voelen 

Ik geloof dat de essentie van persoonlijke groei begint met het creëren van een veilige ruimte waarin je jezelf kunt zijn. Samen kijken we naar de moeilijke stukken, de uitdagingen en angsten, en ontdekken we waar jouw innerlijke kracht ligt. Dit geldt niet alleen voor individuen, maar ook voor families.

Expertise

Mijn expertise omvat een breed scala aan benaderingen, waaronder Rythmic Movements, psychomotorische en neurosensorische therapie, reflexintegratie, en het gebruik van de me-scan. Ik ben gecertificeerd als me-coach (me-master 1 en 2, we-master) en werk graag met systemische opstellingen.

Ondersteuning

Naast individuele begeleiding, werk ik aan het bieden van voorlichting aan ouders en families, zowel offline als online. Ik ben toegewijd aan het delen van kennis en het ondersteunen van zowel kinderen, jonge volwassenen, volwassenen als hun families op hun reis naar bewustzijn en persoonlijke groei.

Samen met jou, en de mensen die belangrijk voor je zijn, gaan we weer balans vinden. In de relatie maar ook in lichaam en geest.

Sanne Allach
Bij Verslavingszorg De Verbinding vind je een rustgevende omgeving, hartelijke ondersteuning en helpen wij jou om weer verbinding te vinden met jezelf en belangrijke anderen.

Wij zijn geen afkickkliniek, maar je kunt hier prima afkicken tussen de bossen en de weilanden op de rand van Veldhoven en Eindhoven in het groene Brabant, in de regio Tilburg - Den Bosch - Eindhoven.

Adres

Scherpenering 15
5507 PA Veldhoven
Brabant

Contact

rob@deverbinding.info