van verslaving
naar Verbinding

Ina

Ik ben Ina Haverkamp en mijn leven staat in het teken van bewustwording van wie je werkelijk mag zijn voor jezelf en de mooie mensen om je heen.

Het leren om in alle eenvoud jezelf te zijn en jezelf op een natuurlijke manier te leren dragen en verbinden op het pad van jezelf en de verbinding met wie je bent van binnenuit.

Ik hou van realistisch in het hier en nu aanwezig zijn en van daaruit werken met dat wat er is om mee te mogen werken op maat van jouw zijn en van jouw ontwikkeling in wat je op dat moment zelf nodig hebt.

Mijn bijdrage is vooral gericht op rust en ruimte bieden en het werken met de kracht en de basis van het fundament van liefde en bestaansrecht. 

In het leren geven en ontvangen in harmonie en samenwerking met de kern van wie je bent en het weer opnieuw in balans brengen van het geven en ontvangen van de ruimte voor wie jij bent, en wat jij daarin nodig had en hebt. Opnieuw leren jezelf in de verbinding te ervaren met jezelf.

Specialisaties 

  • Innerlijk kindwerk

  • Kernwaardenonderzoek

  • Regressie, Compassie en Mindfulness

  • Rouw en verlies

  • Hoogsensitiviteit en veerkracht

  • Opstellingsgericht werken

Ina Haverkamp
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bij Verslavingszorg De Verbinding vind je een rustgevende omgeving, hartelijke ondersteuning en helpen wij jou om weer verbinding te vinden met jezelf en belangrijke anderen.

Wij zijn geen afkickkliniek, maar je kunt hier prima afkicken tussen de bossen en de weilanden op de rand van Veldhoven en Eindhoven in het groene Brabant, in de regio Tilburg - Den Bosch - Eindhoven.

Adres

Scherpenering 15
5507 PA Veldhoven
Brabant

Contact

rob@deverbinding.info