van verslaving
naar Verbinding

Workshop Traumarelease & Breathwork

Traumarelease & Breathwork als invulling van je vrijdagavond? Waarom ik het iedereen kan aanraden!

Als je mij een jaar geleden deze vraag gesteld zou hebben dan had je gegarandeerd een “nee” als antwoord gekregen. Na het zelf te hebben mogen ervaren zou ik het iedereen aan willen raden om wel te doen. Alhoewel, het kan wat mij betreft op iedere willekeurige dag van de week.

Toen ik in mei 2023 startte met mijn behandeling was ik alles behalve bezig met spiritualiteit en alles wat daarmee te maken heeft. Gaandeweg ontdekte ik echter hoe onder meer meditatie mij zoveel rust brengt en doe ik dat tot op de dag van vandaag nog iedere ochtend.

Workshop Traumarelease en Breathwork

Met een gezonde terughoudende nieuwsgierigheid stapte ik zo op vrijdagavond 1 maart binnen bij De Verbinding voor de workshop Traumarelease & Breathwork. Wat ik in de uren daarna, en vooral ook in de dagen daarna, heb mogen ervaren is meer dan bijzonder te noemen. Op een matje op de grond, trillend als een hert dat net aan zijn jager is ontsnapt, gevolgd door ademwerk waarbij het letterlijk lijkt alsof je buiten je eigen lichaam treedt. Wat volgde was een zalig gevoel van extreme rust en een leeg hoofd. Nog nooit eerder had ik mijn hoofd zo leeg gevoeld als nu. Ik had mezelf echt een cadeautje gegeven door dit te gaan doen.

Eigenlijk valt niet uit te leggen hoe de sessie verloopt en wat er met je gebeurt. De enige manier is het zelf te ervaren. Gun je jezelf ook een keer echt rust en een leeg en opgeruimd hoofd?

Met medewerking van Soulbridge.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

  Bij Verslavingszorg De Verbinding vind je een rustgevende omgeving, hartelijke ondersteuning en helpen wij jou om weer verbinding te vinden met jezelf en belangrijke anderen.

  Wij zijn geen afkickkliniek, maar je kunt hier prima afkicken tussen de bossen en de weilanden op de rand van Veldhoven en Eindhoven in het groene Brabant, in de regio Tilburg - Den Bosch - Eindhoven.

  Adres

  Scherpenering 15
  5507 PA Veldhoven
  Brabant

  Contact

  rob@deverbinding.info