van verslaving
naar Verbinding

Workshop Innerlijk Kind – Reviews

Workshop Herstel Cyclus

De workshop Innerlijk Kind wordt gegeven door Ina bij Bewustzijn-centrum De Verbinding in Veldhoven.

Review van Femke Sanders

***** 6 april 2024

Wat een prachtige dag heb ik hier gehad. Mooie locatie, prachtige warme ruimte, waardevolle momenten, verbinding, veiligheid, intuitive begeleiding en niet te vergeten een heerlijke lunch. Rob bedankt voor deze mogelijkheid en Ina bedankt voor de fijne begeleiding tijdens deze workshop Innerlijk kind. Ik kom zeker terug voor meer verdieping en verbinding. 🙏

Review van Osman Evren

***** 7 april 2024

Afgelopen zaterdag een dag innerlijk kindwerk met een groep hele fijne mensen ondergaan. Dankbaar voor iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. Fijne warme locatie met mensen waar ik me veilig en gesteund heb gevoeld, waardoor ik mooie inzichten heb gekregen. Contact heb mogen maken met Innerlijke kinderen en ik durf zelfs wel te zeggen dat ik dichter bij mezelf ben komen staan. Dank je wel voor deze onvergetelijke dag en ervaring. 🙏🏼❤️

Review van Janette Stellema

***** 6 april 2024

Gister een innerlijk kind sessie bijgewoond.
Wat een prachtige locatie, alles goed verzorgd en een zeer bijzondere dag gehad.
Alles gebasseerd op gevoel, top mensen, goede verzorging en heel veel liefde!
Een aanrader voor een ieder.
Ik kom zeker nog eens terug!

Workshop Innerlijk Kind

Deze reviews kwamen binnen via ons Google Bedrijfsprofiel.

Meer lezen over innerlijk kind werk door Ina?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

  1. Op 6 april een workshop innerlijk kind gehad op deze prachtige locatie. Een locatie waarin je je meteen welkom voelt. Hele lieve mensen ontmoet, voor mij voelde het als een grote nieuwe familie. Rob en Ine heel erg bedankt voor jullie hartelijke welkom, de zeer goede lunch en de fijne workshop, ik kom zeker terug.

Bij Verslavingszorg De Verbinding vind je een rustgevende omgeving, hartelijke ondersteuning en helpen wij jou om weer verbinding te vinden met jezelf en belangrijke anderen.

Wij zijn geen afkickkliniek, maar je kunt hier prima afkicken tussen de bossen en de weilanden op de rand van Veldhoven en Eindhoven in het groene Brabant, in de regio Tilburg - Den Bosch - Eindhoven.

Adres

Scherpenering 15
5507 PA Veldhoven
Brabant

Contact

rob@deverbinding.info