van verslaving
naar Verbinding

Workshop Herstel Cyclus natuurlijk leiderschap van binnen uit

Workshop Herstel Cyclus

Een cyclus van 8 zaterdagen bewust worden en zijn van wie jij bent en mag zijn in jouw wereld vol eigenheid en zelfontwikkeling.

Op deze 8 zaterdagen ga je bewustwording ontwikkelen op en in de diepere lagen van je bewustzijn van wie je bent van binnen uit.

We werken vanuit veiligheid en geborgenheid en omarming van al dat wat in jouw eigen zijn aanwezig is.

In de Workshop Herstel Cyclus komen onderstaande thema’s aan bod

  • Intuïtief en natuurlijk leiderschap en jezelf daarin liefdevol dragen.
  • Werken met je eigen pad van ontwikkeling, daar waar je nu staat.
  • Innerlijke kinderen die in jou aanwezig zijn en die in de verbinding willen komen met jou als een completer mens en persoon.
  • Ademhalingssessies op de chakra’s (energie die in je veld aanwezig is om een diepere verbinding mee aan te gaan en oude verbindingen los te koppelen).
  • Systemisch opstellingswerk, familie, intuïtie en zielsverbinding.
  • Beweging en natuur, vuurcirkel, muziek en klank.
  • Intuïtief en natuurlijk leiderschap.

We werken verder aan het openen van nieuwe velden waarin jij verbinding maakt met jouw innerlijke liefde, geluk, vrijheid en verborgen dynamieken in en om je heen.

Het is het pad van jouw groei en bloei als volwassene in de wereld van liefde, geluk, spelen en vrolijk zijn en soms ook nog gewoon verdriet, pijn en niet kunnen of mogen zijn.

Graag willen we je uitnodigen om deze 8 dagen wakker te worden en kennis te maken met deze dynamiek en samenwerking  met elkaar.

Agenda data van Workshop Herstel Cyclus

De zaterdagen 6 april, 4 mei, 1 juni, 29 juni, 14 september, 12 oktober, zondag 10 november, zaterdag 21 december.

Deze workshop wordt gegeven door Ina Haverkamp en Rob Josiassen.

Prijs per cyclusdag: € 99 inclusief eten en drinken.

Zie agenda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

  1. Een paar weken geleden heb ik een workshop herstel cyclus bijgewoond. Een mooie dag op een prachtige locatie!! Wat een parel zeg. Ik werd warm ontvangen en heb me geen moment gespannen gevoelt in de groep met onbekenden. Rob en Ina wisten dit perfect te begeleiden. Sleutelwoorden; professioneel en authentiek.
    Ik had het geluk een familie opstelling te mogen bijwonen waardoor ik onverwachts een laagje van een stuk oud verdriet mocht pellen. Ik werd gedragen en er was alle ruimte hiervoor zonder dat het awkward werd. Heel erg bedankt! Ik kom terug!!

Bij Verslavingszorg De Verbinding vind je een rustgevende omgeving, hartelijke ondersteuning en helpen wij jou om weer verbinding te vinden met jezelf en belangrijke anderen.

Wij zijn geen afkickkliniek, maar je kunt hier prima afkicken tussen de bossen en de weilanden op de rand van Veldhoven en Eindhoven in het groene Brabant, in de regio Tilburg - Den Bosch - Eindhoven.

Adres

Scherpenering 15
5507 PA Veldhoven
Brabant

Contact

rob@deverbinding.info